Sinterklaas en kerst cadeautips

De feestdagen komen steeds dichterbij, wat betekent dat weer op zoek moeten gaan naar de mooiste cadeautjes. Het perfecte cadeau vinden voor je familie, vrienden of partner, is vaak een hele opgave. Enne, waarschijnlijk vinden zij dat ook. Daarom kun jij alvast een verlanglijstje maken voor hen. Want met deze accessoires en sieraden zit je altijd goed.

Een bijzonder cadeau voor je man, je dochter, je beste vriendin of oma/opa. Tijdens Sinterklaas 2020 kun je iedereen blij maken met een persoonlijk cadeau van Marqueza bijoux, speciaal voor hem of haar gemaakt.

Een cadeautje onder de kerstboom legt, november en december is de tijd van cadeautjes kopen. Maar wat moet je dan precies kopen? We helpen je!

Weet je na deze tips nog echt niet wat je moet kiezen? Dan kun je altijd nog voor een cadeaubon gaan. Je kunt de prijs zelf bepalen. Als je de cadeaubon door ons op laat sturen, pakken we deze leuk in. Maar ook een last-minute cadeaubon voor de late inkopers is beschikbaar. Deze kun je thuis zelf uitprinten.

Vergeet vooral niet te vermelden dat je cadeautjes bestelt, en voor welke gelegenheid. Dan kunnen we de cadeaus namelijk in stijl inpakken! Dat kost niets extra, het is een service van ons.

We hebben ook een handige cadeau-service, waarbij we het cadeau alvast naar de ontvanger sturen voor je. Vermeld je eigen adres als factuuradres en het adres van de ontvanger als afleveraders. Dan komt het helemaal goed!

Als je nog advies nodig hebt, neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar! Dat kan via mail of de contact formulier.

Heel veel succes met inkopen!

Groetjes,

Marqueza bijoux

Voer uw e-mailadres in en ontvang direct een gratis e-book in uw e-mail.