Leuke sieraden voor de Herfst-winter 2020

De bladeren vallen weer, de herfst is nu echt begonnen! Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe trends!
En met de herfst en winter periode komt er kouder weer aan. Houdt je deze sieradentrends in de gaten, echter, dan zul je er op het gebied van sieraden warmpjes bij zitten!

Ben jij ook zo benieuwd wat de nieuwe trends op het gebied van kralen, sieraden en accessoires zijn voor de Herfst – Winter 2020? We gingen voor jullie op onderzoek naar wat de laatste trends en ontwikkelingen zijn. We hopen jullie zo inspiratie te geven om je outfit voor deze herfst/winter compleet te maken met mooie sieraden en accessoires.

Komende weken gaan we aan de slag met de nieuwe trends om weer een leuke collectie sieraden en accessoires te maken, die aansluiten bij de trends van deze herfst, winter.

Wat kunnen we verwachten deze herfst, winter.

Sieraden trends 2020: kettingen

Van goud tot een (zelfgemaakte) kralenketting. Nog mooier: layer je kettingen door er drie tegelijk om te doen.

Gold, gold gold

Met deze prachtige gouden kettinkjes kan niemand zijn/haar ogen meer van jou af houden:

Kralenkettingen

Waarom simpel doen als je kan opvallen? Met deze kralenkettingen ben jij helemaal bij met d

Sieraden trends 2020: armbanden

Een armband uit de mode? Welnee. Match je outfit met de leukste kleurrijke armbandjes.

Kralenarmbanden

Net als de kralenketting geeft een kralenarmband jouw look een echte finishing touch. Nog leuker: ze zijn in verschillende kleuren waardoor je ze kan matchen met je outfit.

Fijne armbanden

Niks is zo vervelend als de hele dag last hebben van die armband. Met deze fijne armbandjes heb je daar gelukkig geen last van, plus ze staan prachtig!

Sieraden trends 2020: oorbellen

Bij een leuke outfit hoort natuurlijk ook een leuke set oorbellen! Van parels tot simpele ringetjes, opvallend of minimalistisch: het kan allebei in 2020. Ook is het een echte trend om zelf je oorbellen te maken. Hang er bijvoorbeeld iets aan wat veel voor jou betekent. Be creative!

Ringetjes

Simpel, maar toch één van de grootste trends van 2020: de ringetjes. Dik of dun, take your pick.

Opvallende hangers

The bigger, the better: pimp je look met deze heerlijk opvallende hangers:

Oorbelletjes met een hangertje

Je zult het niet verwachten, maar ook een kleine verandering aan je look, zoals deze mini-oorbelletjes, kunnen al veel veranderen! Genoeg keuze om uit te kiezen, toch?

Modekleuren Herfst winter 2020

De nieuwste herfst- en winterkleuren voor 2020/2021 volgens Pantone – dé wereldwijde autoriteit op het gebied van kleur. Ze brengen 2x per jaar een Fashion Color Report uit. Deze 16 kleuren (incl. 4 basiskleuren) kunnen we dit seizoen verwachten in de kledingcollecties.

Voer uw e-mailadres in en ontvang direct een gratis e-book in uw e-mail.