Gepersonaliseerde sieraden

Je bent op zoek naar een exclusief sieraad dat perfect bij je past. Bij Marqueza bijoux vind je handgemaakte sieraden die je zelf naar wens kunt personaliseren! Dan is samen een sieraad op maat ontwerpen iets voor jou. Heb je zelf al ideeën of wil je juist advies over het ontwerp? Ik help je graag verder.

Omdat wij alle sieraden in eigen beheer met de hand maken kunnen wij deze aanpassen aan jou wensen; oorbellen, kettingen, ringen, armbanden en sleutelhangers kunnen langer of korter gemaakt worden en kleuren van materialen kunnen aangepast worden, bijvoorbeeld je wil een andere kleur glas kraal of parel in een ontwerp of wil je een ontwerp liever in goud dan in zilverkleurige of een andere lengte neem dan even contact met ons op. Ook maken wij bruidssieraden op maat.

De personalisering is kosteloos indien wij de onderdelen van de sieraden op voorraad hebben en de aanpassing binnen een bestaand ontwerp past en de lengte van oorbellen, kettingen en armbanden maar met een paar centimeter aangepast hoeft te worden. Andere aanpassingen aan het ontwerp kunnen natuurlijk ook en dan geven we je een prijsopgave voordat wij je wensen uitvoeren.

Let op! Gepersonaliseerde sieraden hebben een langere levertijd dan een reguliere bestelling. hebben een levertijd van 2-5 werkdagen. Je moet misschien even wachten maar dit is het helemaal waard! Gepersonaliseerde sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en kunnen daarom niet geruild worden.

Een gepersonaliseerd sieraad is altijd een leuk cadeau idee! Voor iemand anders of voor jezelf.

Heb je speciale wensen, neem dan contact met ons op via ‘Voeg uw personalisatie toe’ tijdens het bestelproces, email,via Instagram, Facebook of ons contactformulier en hopelijk kunnen wij iets voor je betekenen!

Voer uw e-mailadres in en ontvang direct een gratis e-book in uw e-mail.